Έγινε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου υπαλλήλου της CYTA

Έγινε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου υπαλλήλου της CYTA

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 51χρονου Δημήτρη Δημητρίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους τα αίτια του θανάτου του άτυχου Δημητρίου ήταν «ο πολυτραυματισμός του συνέπεια πτώσης εξ' ύψους»

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο άτυχος Δημήτρης Δημητρίου την Πέμπτη 21/12 υπάλληλος της CYTA ενώ βρισκόταν για εργασία στην περιοχή Κάμπου Ακρωτηρίου έπεσε στο έδαφος από πάσσαλο στον οποίο βρισκόταν.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου η επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαύρα» Χριστούγεννα για την οικογένεια του Δημήτρη Δημητρίου – Έπεσε από ύψος 8 μέτρων και έχασε τη ζωή του – Αφήνει ορφανά δύο παιδιά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE