Το ήθελε πολύ (Ματ)

Το ήθελε πολύ (Ματ)

Με τον τρόπο που πανηγύρισε ο Ματ Ντάρμπισαιρ (βλ.φώτο) τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Πάφο, έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να «σπάσει» την αφλογιστία του.

Σίγουρα έξι παιχνίδια (από το ματς με Άρη) να μην δει δίχτυα ο περσινός πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και του πρωταθλήματος ήταν πάρα πολλά.

Όλοι θα εύχονται ότι ο Ματ μετά την διακοπή θα συνεχίσει με την ίδια φόρμα όπως και στο  τελευταίο παιχνίδι της Ομόνοιας για το 2017, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να μαζέψει κι άλλους πολύτιμους βαθμούς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE