Ο Μιχάλης Σοφοκλέους εύχεται στο γιο του μέσω του Instagram και συγκινεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους εύχεται στο γιο του μέσω του Instagram και συγκινεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους και η Παναγιώτα Ιακώβου διανύουν εξαιρετικές στιγμές στην προσωπική τους ζωή, διότι ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους εδώ και ένα χρόνο.

Ο μικρός Σοφοκλής πλέον «γεμίζει» με ήχους το σπίτι, ενώ ο πατέρας του ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία από τη μέρα γέννησης του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του ευχηθεί τα καλύτερα στα πρώτα του γενέθλια. «Πριν ένα χρόνο ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας! Χρόνια πολλά Σοφοκλή μας», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την φωτογραφία στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE