Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας μαχαίρωσε τη 18χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Πατέρας μαχαίρωσε τη 18χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 22/12 στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ένα 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του και ο 49χρονος πατέρας της βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα. Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με το xanthi2.gr

Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Επιτόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού και αναζητά το όπλο του φόνου.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι τέσσερις αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.