ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος – Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εργαζόταν στο περιβόλι του

ΠΑΦΟΣ: Ηλικιωμένος εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος – Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ εργαζόταν στο περιβόλι του

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε τραυματισμένος  σε περιβόλι στην επαρχία Πάφου από διερχόμενο πολίτη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος 88 ετών εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσόγης τραυματισμένος στο κεφάλι.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι  ο τραυματισμός του 88χρονου οφείλεται σε ατύχημα ενώ ασχολείτο με γεωργικές εργασίες στο περβόλι του.

Ο 88χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτός υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο ηλικιωμένος κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.