ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 26χρονη – Δεν έδωσε δική της μαρτυρία

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 26χρονη – Δεν έδωσε δική της μαρτυρία

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 26χρονης η οποία φέρεται να έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο στην Ορμήδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας, η κοπέλα εισήχθη αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, ως εκ τούτου δεν έδωσε καμιά κατάθεση στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αλλά λόγω σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με κάταγμα κρανίου.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας η άτυχη κοπέλα έπεσε από την πόρτα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο φίλος της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE