Αλλάζει πόλη ο Πολίτσι! Αφήνει τη Λεμεσό και πάει πρωτεύουσα

Αλλάζει πόλη ο Πολίτσι! Αφήνει τη Λεμεσό και πάει πρωτεύουσα

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Σύμφωνα με πληροφορίες τις ιστοσελίδας μας, ο ΒελγοΙταλός χαφ, Λούκα Πολίτσι, θα παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο παίκτης μέχρι στιγμής μετράει μία συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.  Είχε αγωνιστεί για 23 λεπτά, ως αλλαγή, στο εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι του Απόλλωνα επί της Νέας Σαλαμίνας με 5-0.

Από τη στιγμή που υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ στον Απόλλωνα και ο Πολίτσι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή θεωρήθηκε σωστό να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να τον εντάξει στη δύναμη του τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE