Κυπριανού: «Ήμασταν άτυχοι, αλλά ζητώ και λίγο σεβασμό»

Κυπριανού: «Ήμασταν άτυχοι, αλλά ζητώ και λίγο σεβασμό»

Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Αντρέας Κυπριανού, βγήκε μπροστά μετά την ήττα-σοκ της ομάδας του από τη Δόξα και ζήτησε μεταξύ άλλων, σεβασμό από τους διαιτητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Cytavision:

«Ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα και προσπαθήσαμε να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο, όμως ήμασταν άτυχοι.

Φανήκαμε άτυχοι τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει. Ζητώ λίγο σεβασμό σε κάποιες αποφάσεις, αφού νομίζω ότι είχαμε ένα πέναλτι.

Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη, αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και να την κρατήσουμε στην κατηγορία. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά από όλους μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE