Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
“Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά και πρέπει να βρούμε το κουράγιο για να σηκώσουμε το κεφάλι.
Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα είτε ήταν 16 χρονών είτε 35, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο όπως είναι φέτος η Δόξα.
Αντιληφθήκαμε πλέον όλοι τι συμβαίνει φέτος στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθεια στη συνέχεια.
Είναι η εποχή που θα έρθουν οι νέοι ποδοσφαιριστές και ελπίζω ότι θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας.
Είναι κρίμα, γιατί σήμερα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον ένα βαθμό και η Σαλαμίνα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση”.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις