Απεβίωσε 51χρονος υπάλληλος της CYTA μετά από εργατικό ατύχημα

Απεβίωσε 51χρονος υπάλληλος της CYTA μετά από εργατικό ατύχημα

Τραγικό εργατικό ατύχημα προέκυψε εντός της ημέρας (21/12) λίγα μόνο 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα.

51χρονος υπάλληλος της CYTA έχασε τη ζωή του ενώ εργαζόταν στο Ακρωτήρι.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημητρίου.

Συγκεκριμένα ενώ έκανε εργασίες σε πάσαλο της ηλεκτρικής στην περιοχή "Κάμπος" των βρετανικών βάσεων, υπό συνθήκες που διερευνώνται τραυματίστηκε μοιραία.

Ελικόπτερο των Βάσεων τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέυψε στα τραύματά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.