Αιφνιδιασμένη η Κύπρια παρουσιάστρια του Alpha ύστερα από το ΄κόψιμο’ της εκπομπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αιφνιδιασμένη η Κύπρια παρουσιάστρια του Alpha ύστερα από το ΄κόψιμο’ της εκπομπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς ούτε τους τηλεθεατές δεν χαιρέτησε, μιας και το κόψιμο της εκπομπής ήταν μια απόφαση που ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή.

«Κόβεται» αιφνιδίως από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha η σατιρική εκπομπή «Ελληνοφρένεια», όπως αναφέρεται σε ανάρτηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου, στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Twitter.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανάρτηση της εκπομπής: «Σύντροφοι τηλεθεατές, μας έκοψαν αιφνιδίως απ’ τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε, λοιπόν, όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα».

 

Στην πετυχημένη εκπομπή του Alpha πρωταγωνιστεί η Γεωργία Γεωργίου, η παρουσιάστρια που είδαμε πέρυσι στο «Λουης Night Show».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE