Μεγάλο μπέρδεμα στην ΚΟΠ… (Κύπελλο – πρωτάθλημα)

Μεγάλο μπέρδεμα στην ΚΟΠ… (Κύπελλο – πρωτάθλημα)

Το γεμάτο πρόγραμμα των ομάδων μέσα στον Ιανουάριο, δημιουργεί μεγάλο μπέρδεμα όσον αφοράν τις ημερομηνίες τις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.

Το μεγαλύτερο θέμα δημιουργείται με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, με τις δύο ομάδες μέτα την διακοπή των Χριστουγέννων να έχουν συνεχόμενες υποχρεώσεις (θα έχουν και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν), αλλά και οι εμβόλιμες αγωνιστικές λόγω εκλογών, επηρεάζουν τις ημερομηνίες για το κύπελλο.

Με αυτό το δεδομένο, η ΚΟΠ αναμένεται ότι θα αργήσει να ανακοινώσει το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου (ίσως γινεί μετά τις εορτές), έτσι ώστε να ψάξει να βρεί διαθέσιμες  ημερομηνίες για να βολευτούν όλα τα παιχνίδια των ομάδων, σε κύπελλο αλλά και σε πρωτάθλημα.

Πάντως με βάση το πρόγραμμα που έχουμε ενώπιον μας, κενές Τετάρτες δεν υπάρχουν (κυρίως) για τον Απόλλωνα, επομένως ίσως το πρώτο του παιχνίδι με τον Οθέλλο Αθηαίνου να παιχτεί μέσα στον Φεβρουάριο.Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, ένα από τα παιχνίδια του κυπέλλου με Ερμή θα το δώσει τον Ιανουάριο, όμως ο επαναληπτικός θα γίνει αναγκαστικά τον αμέσως επόμενο μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE