Ηappy ο Βραζιλιάνος…

Ηappy ο Βραζιλιάνος…

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ο Βραζιλιάνος, Γκιγιέρμε Ντελατόρε ήταν στην κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και παρακολούθησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα αγωνιζόμενη, σε ένα ματς φωτιά όπως ήταν αυτό με την Ανόρθωση.

Σίγουρα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που είδαν το παιχνίδι, είτε από το γήπεδο, είτε από το σπίτι, έμειναν κατευχαριστημένοι τόσο από την εμφάνιση της ομάδας του όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντελατόρε είδε και τους δύο επιθετικούς  του ΑΠΟΕΛ (Ντε Καμάργκο – Ποτέ) να σκοράρουν και ξέρει ότι για να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πρέπει να τα δώσει όλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE