«Χαλάει» όσο πάει ο Νικολάου…

«Χαλάει» όσο πάει ο Νικολάου…

Δυο παιχνίδια έκανε τις τελευταίες πέντε μέρες ο Γιώργος Νικολάου, υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. 

Έχουν συζητηθεί αρκετά όσα έκαμε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Νέας Σαλαμίνας. Να μην τα επαναλαμβάνουμε. 

Χθες τα έκανε μούσκεμα στο ντέρμπι του Τσιρείου. Η φάση που… έβγαζε μάτι, ήταν στις καθυστερήσεις, όταν δεν υπέδειξε πεντακάθαρη παράβαση (ίσον πέναλτι) του Τρισκόφσκι πάνω στον Αβραάμ. Γι’ αυτό και τον “κάρφωσε” στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Για να τα λέμε όλα, σοβαρή υποψία ότι έγινε πέναλτι υπήρχε και σε μια φάση νωρίτερα. Απλώς δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο το τηλεοπτικό ριπλέι. Ίσως να πήρε τα πόδια του Ακοράν, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Βοζίνια. 

Η αλήθεια είναι πως πέρσι “έχτισε” μια καλή εικόνα ο Γιώργος Νικολάου, αλλά τώρα τελευταία πάει να τη χαλάσει. 

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE