«Χαλάει» όσο πάει ο Νικολάου…

«Χαλάει» όσο πάει ο Νικολάου…

Δυο παιχνίδια έκανε τις τελευταίες πέντε μέρες ο Γιώργος Νικολάου, υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. 

Έχουν συζητηθεί αρκετά όσα έκαμε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Νέας Σαλαμίνας. Να μην τα επαναλαμβάνουμε. 

Χθες τα έκανε μούσκεμα στο ντέρμπι του Τσιρείου. Η φάση που… έβγαζε μάτι, ήταν στις καθυστερήσεις, όταν δεν υπέδειξε πεντακάθαρη παράβαση (ίσον πέναλτι) του Τρισκόφσκι πάνω στον Αβραάμ. Γι’ αυτό και τον “κάρφωσε” στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Για να τα λέμε όλα, σοβαρή υποψία ότι έγινε πέναλτι υπήρχε και σε μια φάση νωρίτερα. Απλώς δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο το τηλεοπτικό ριπλέι. Ίσως να πήρε τα πόδια του Ακοράν, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Βοζίνια. 

Η αλήθεια είναι πως πέρσι “έχτισε” μια καλή εικόνα ο Γιώργος Νικολάου, αλλά τώρα τελευταία πάει να τη χαλάσει. 

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE