Πάτωσε ο Τσιουπής! Τι είχε προβλέψει για τα δύο ντέρμπι – Σκληρές ατάκες για Ομόνοια – VIDEO

Πάτωσε ο Τσιουπής!  Τι είχε προβλέψει για τα δύο ντέρμπι – Σκληρές ατάκες για Ομόνοια – VIDEO

Είναι ο ένας και μοναδικός, είναι ο showman των Κυπριακών γηπέδων με τις ατάκες του να προκαλούν γέλιο σε όλους τους οπαδούς του νησιού.

 Φαίνεται όμως πως ο Χρίστος δεν τα έχει καλά με τις προβλέψεις, καθώς «έβλεπε» ισοπαλία στο «ΠΑΠ» και νίκη της ΑΕΚ στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ.

 Είχε μάλιστα δώσει και σκορ 1-1 για το πρώτο ντέρμπι και 1-2 για το δεύτερο στη Λεμεσό. Με λίγα λόγια «πάτωσε» ο Τσιούπαρος ωστόσο οι ατάκες του για την αγαπημένη του ομάδα Ομόνοια ήταν ιδιαίτερα σκληρές. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE