«Πετύχαμε τρια γκολ και ένα ακόμη που έπρεπε να μετρήσει…»

«Πετύχαμε τρια γκολ και ένα ακόμη που έπρεπε να μετρήσει…»

Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μετά την νίκη με 0-3 επί της Ανόρθωσης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και το προνοητικό τιμ. Σήμερα έδειξαν ότι έκαναν πράξη αυτό που μας έλεγαν τις προηγούμενες ήμερες. Ήταν έτοιμοι για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Το γκολ που πετύχαμε στο 14ο δευτερόλεπτο ήταν καθοριστικό τακτικά για την εξέλιξη του αγώνα. Είναι θετικό για μια ομάδα να πετυχαίνει γκολ και μπορεί να το διαχειριστεί. Ήμασταν αποτελεσματικοί, πετύχαμε τρία γκολ και ακόμα ένα που έρεπε να μετρήσει. Η Ανόρθωση έδειξε ότι είναι καλή ομάδα και θα είναι εκεί. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση και θα βελτιωνόμαστε.

Αυτή η ομάδα με όσα έχει πετύχει φέτος, με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ομάδα με χαρακτήρα. Μας ανησυχούσε πολύ η αποφόρτιση από την Ευρώπη, ψάχναμε την ισορροπία μας. Είμαστε σε καλό δρόμο. Το ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής και η προσπάθεια θα είναι να παραμείνει πρωταθλητής.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.