«Έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

«Έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωση, Σάββας Πηλακούτας, μετά το πέρας του παινχιδιού στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” μίλησε στην κάμερα της Cytavision για την έκβαση και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Δυστυχώς ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και το τελειώσαμε άσχημα. Είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε σε 2-1 με το πέναλτι και στη συνέχεια δεχτήκαμε και τρίτο γκολ.

Έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Μέσα στον Ιανουάριο έχουμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να ανασυντασσόμαστε και να επανέλθουμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE