Όσα ειπώθηκαν μετά το ματς στο Μακάρειο από Μιχαήλ και Τζιχράντζε

Όσα ειπώθηκαν μετά το ματς στο Μακάρειο από Μιχαήλ και Τζιχράντζε

Οι δύο τεχνικοί του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του Εθνικού Άχνας, μετά το πέρας της αναμέτρησης που βρήκε νικητές του “μαυροπράσινους” μίλησαν στα ΜΜΕ για το παιχνίδι.

Ο Χρύσης Μιχαήλ από την δική του πλευρά έμεινε ευχαριστημένος για το ματς μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ απ την άλλη ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας στις δηλώσεις του έδειχνε απογοητευμένος για το αποτέλεσμα.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών:

Τζιχράντζε: “Πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Γεμάτο πάθος και νεύρα. Είναι δύσκολο να αναλύσω το παιχνίδι, δεν είναι η κατάλληλη ώρα. Ο Ολυμπιακός ήθελε περισσότερη την νίκη στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Χάσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες απέναντι σ΄ένα αντίπαλο ο οποίος στην επίθεση ήταν πολύ καλός. Είναι δύσκολο για μας αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος”

Χρύσης: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε όσους πιο πολλούς παίκτες μπορούσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί το σημερινό ήταν πολύ σημαντικό. Το ματς σήμερα είναι έξι βαθμών. Θα πάρουμε ανάσες και δύναμη. Η ομάδα μου κέρδισε δίκαια το παιχνίδι σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος που έδειξαν στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τα παιδιά σήμερα έκαναν την πιο σημαντική νίκη των τελευταίων ετών. Θα ενισχυθούμε και θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε την παραμονή”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.