ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου σε οικοδομή

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΣ: Σοβαρός τραυματισμός 45χρονου σε οικοδομή

Με ανοικτό κάταγμα κνήμης και περόνης στην περιοχή του αστραγάλου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του σταθμού ασθενοφόρων Πέγειας στο ΓΝ Πάφου, 45χρονος εργάτης.

Ο 45χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε στον πόδι του όταν πάνω σ’ αυτό έπεσε μεταλλική λαμαρίνα ενώ εργάζονταν σε υπό ανέγερση οικοδομή στην περιοχή της Πέγειας .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 45χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στον ορθοπεδικό θάλαμο και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται πως για το εργατικό ατύχημα ενημερώθηκαν ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και το Γραφείο Εργασίας.

Από ΚΥΠΕ

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.