Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας: Οι ενδεκάδες από το ματς στο Μακάρειο

Ολυμπιακός – Εθνικός Άχνας: Οι ενδεκάδες από το ματς στο Μακάρειο

Στο Μακάρειο ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψουν στις νίκες μετά από αρκετές αγωνιστικές.

Ο μεν Εθνικός κατέβηκε στο γήπεδο της πρωτεύουσας με στόχο να κάνει το «διπλό» και να μπορέσει να αρχίσει την αντεπίθεση για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Απ την άλλη ο Ολυμπιακός είναι κι αυτός στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα ψάξει κι αυτός τη νίκη για να ξεφύγει τουλάχιστον από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε τις δύο ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Χίντι, Πουγιούκας, Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Παχίπης, Σεραφείμ, Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Στόιτσιεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χαραλάμπους, Ενέσκου, Κυπριανού, Τσικάρσκι, Φιλίποφ, Αρέστη, Ντόπνια       

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE