ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ: Τον «Άραπα» από την Λάρνακα αναζητεί η Αστυνομία - Κλοπές και συνωμοσίες στο βιογραφικό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ: Τον «Άραπα» από την Λάρνακα αναζητεί η Αστυνομία - Κλοπές και συνωμοσίες στο βιογραφικό του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 22χρονο αναζητεί η Αστυνομία Κύπρου για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, άλλως Άραπας, 22 ετών, κατοίκου Λάρνακας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκε στη Λάρνακας στις 12 Δεκεμβρίου 2017.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στα τηλέφωνα 24804060 και 24804066, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE