Θέλει Αγουέρο από τον Γενάρη

Θέλει Αγουέρο από τον Γενάρη

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι φέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που ετοιμάζει προσφορά 62 εκατ. λιρών για τον προσεχή Γενάρη.

Πιο πιθανή από κάθε άλλη φορά φαίνεται η αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Αργεντινό να παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με την ραγδαία μείωση του χρόνου συμμετοχής του, άμα τη εμφανίσει του Γκάμπριελ Ζεσούς.

Την δυσφορία του Αγουέρο φέρεται έτοιμη να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης, που παρουσιάζεται έτοιμη να τον αρπάξει ακόμη και τον προσεχή Γενάρη, ψάχνοντας απεγνωσμένα ενίσχυση στο κέντρο της επίθεσης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η «βασίλισσα» φέρεται να ετοιμάζει πρόταση 62 εκατομμυρίων λιρών, ώστε να υλοποιήσεί την επιστροφή του Αργεντινού στην Μαδρίτη, όπου πέρασε πέντε υπέροχα χρόνια με τη φανέλα της μισητής συμπολίτισσας, Ατλέτικο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE