Η Αριστοτέλους στο κρεβάτι κλινικού υπνοθεραπευτή! Οι λόγοι που την οδήγησαν στην βοήθεια ενός ειδικού

Η Αριστοτέλους στο κρεβάτι κλινικού υπνοθεραπευτή! Οι λόγοι που την οδήγησαν στην βοήθεια ενός ειδικού

Μπορεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους να είναι στα καλύτερά της, αφού έγινε μανούλα, αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι έχει κι αυτή τα θεματάκια της.

Μια γυναίκα όταν γεννά, αναπόφευκτα περνά από μια ήπια ή έντονη φάση κατάθλιψης, την γνωστή σε όλους μας επολόχειο κατάθλιψη.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, χωρίς κανένα ενδοιασμό σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Omikron”, αποκάλυψε πως ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί κάποιον ειδικό, μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Συγκεκριμένα ανέφερε και τους λόγους που την οδήγησαν στον κλινικό υπνοθεραπευτή:

“Για να είμαι ειλικρινής ναι, μου πέρασε απ’ το μυαλό (η επιλόχειος κατάθλιψη). Μάλιστα, μέσα μου είχα βάλει ένα όριο, ότι αν μέσα σε τόσες μέρες δεν σταματήσω να κλαίω, τότε θα έπρεπε να ζητήσω βοήθεια. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου… Είχα μιλήσει μάλιστα και με κάποιον ειδικό, γιατί τελευταία ξεκίνησα να βλέπω έναν εξαιρετικό επαγγελματία… Πήγα σε έναν κλινικό υπνοθεραπευτή. Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να κάνει την αυτοκριτική του. Θεωρώ πως δεν πρέπει να πηγαίνεις στους ειδικούς μόνο όταν είσαι χάλια. Έτσι, τον βλέπω και τώρα αν και θεωρώ ότι είμαι καλά…”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE