Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού – Είχε μειωθεί εξαιτίας της κρίσης

Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού – Είχε μειωθεί εξαιτίας της κρίσης

Ύστερα από εισήγηση της Αστυνομίας Κύπρου, το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού αυξήθηκε κατά περίπου 13 λεπτά το απόγευμα (κατά την έναρξη του Οδικού Φωτισμού) και κατά περίπου 19 λεπτά το πρωί.

Σημειώνεται ότι στα 19 λεπτά αύξησης του πρωινού χρόνου περιλαμβάνονται και τα 15 λεπτά, τα οποία αφαιρέθηκαν το 2013.

Η αλλαγή του ωραρίου τέθηκε σε εφαρμογή από την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και εξαρτάται από την Ανατολή και τη Δύση του ήλιου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Δήμων, με δική της πρωτοβουλία και σε συνεργασία και συνεννόηση με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους Φορείς (την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου, την Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων και την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου), το ωράριο λειτουργίας του οδικού φωτισμού επανήλθε στα επίπεδα που ίσχυαν πριν την οικονομική κρίση το 2013, η οποία είχε υπαγορεύσει τη μείωση του ωραρίου κατά 15 λεπτά το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE