Θα υποδεχθεί ομάδα πρώτης κατηγορίας η Καρμιώτισσα για δυνατό παιχνίδι (pic)

Θα υποδεχθεί ομάδα πρώτης κατηγορίας η Καρμιώτισσα για δυνατό παιχνίδι (pic)

Φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματίσει η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, επί ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, θα αναμετρηθεί με την Πάφο FC.

Η ενημέρωση από την ομάδα της β΄ κατηγορίας αναφέρει:

«ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Στα πλαίσια της διακοπής των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε επίσημο φιλικό αγώνα την ομάδα της ΠΑΦΟΥ την ΠΕΜΠΤΗ 28 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 πμ στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE