Θα συνεχίσει την παράδοση;

Θα συνεχίσει την παράδοση;

Τη δική του πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα ταξιδέψει για τέταρτη φορά στο “άντρο” της “Κυρίας” ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις των “γαλαζοκιτρίνων” με αντίπαλο την Ανόρθωση στην έδρα της, με τον Ελλαδίτη τεχνικό στον πάγκο, ο ΑΠΟΕΛ μετράει ισάριθμες νίκες και θέλει φυσικά να διευρύνει το σερί του!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE