Αντέχει και χωρίς Σιόβα η Λεγανές

Αντέχει και χωρίς Σιόβα η Λεγανές

Βασίζοντας το παιχνίδι της και πάλι στην αμυντική της σταθερότητα και παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ο Δημήτρης Σιόβας, η Λεγανές έμεινε όρθια στην έδρα της Λεβάντε, παίρνοντας το βαθμό (0-0).

Μπορεί φάσεις να μην είχε, γκολ να μην μπήκαν και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο να μην χόρτασε θέαμα, αλλά η αναμέτρηση της Λεβάντε με την Λεγανές έγραψε την δική της ιστορία για φέτος.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον αριθμό κίτρινων καρτών. Συγκεκριμένα από το τσεπάκι του διαιτητή βγήκαν όχι μία και δύο αλλά… 12 (!) κίτρινες, αριθμός ρεκόρ για φέτος στις πέντε μεγαλύτερες Λίγκες της Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία)!

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, όπως αναφέραμε δεν έγινε και κάτι φοβερό στο συγκεκριμενο ματς, με την Λεβάντε να φτάνει τους 18 βαθμούς και την 15η θέση, ενώ η Λεγανές να βρίσκεται στην 8η με 21.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Λεβάντε-Λεγανές 0-0

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Χετάφε-Λας Πάλμας 20:30
Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 22:30

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Εϊμπάρ-Χιρόνα 20:30
Αλαβές-Μάλαγα 22:30

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο 20:30
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:30

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 14:00
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ 17:15
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Θέλτα 19:30

Το πρόγραμμα της επόμενης (18ης) αγωνιστικής

Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε 14:00
Βαλένθια-Χιρόνα 17:15
Λας Πάλμας-Εϊμπάρ 19:30
Σεβίλλη-Μπέτις 21:45

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Λεγανές-Σοσιεδάδ 13:00
Μπαρτσελόνα-Λεβάντε 17:15
Βιγιαρεάλ-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 19:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 19:30
Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Μάλαγα-Εσπανιόλ 22:00

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.