Αντέχει και χωρίς Σιόβα η Λεγανές

Αντέχει και χωρίς Σιόβα η Λεγανές

Βασίζοντας το παιχνίδι της και πάλι στην αμυντική της σταθερότητα και παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ο Δημήτρης Σιόβας, η Λεγανές έμεινε όρθια στην έδρα της Λεβάντε, παίρνοντας το βαθμό (0-0).

Μπορεί φάσεις να μην είχε, γκολ να μην μπήκαν και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο να μην χόρτασε θέαμα, αλλά η αναμέτρηση της Λεβάντε με την Λεγανές έγραψε την δική της ιστορία για φέτος.

Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον αριθμό κίτρινων καρτών. Συγκεκριμένα από το τσεπάκι του διαιτητή βγήκαν όχι μία και δύο αλλά… 12 (!) κίτρινες, αριθμός ρεκόρ για φέτος στις πέντε μεγαλύτερες Λίγκες της Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία)!

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, όπως αναφέραμε δεν έγινε και κάτι φοβερό στο συγκεκριμενο ματς, με την Λεβάντε να φτάνει τους 18 βαθμούς και την 15η θέση, ενώ η Λεγανές να βρίσκεται στην 8η με 21.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Λεβάντε-Λεγανές 0-0

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Χετάφε-Λας Πάλμας 20:30
Σοσιεδάδ-Σεβίλλη 22:30

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Εϊμπάρ-Χιρόνα 20:30
Αλαβές-Μάλαγα 22:30

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Μπέτις-Αθλέτικ Μπιλμπάο 20:30
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:30

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 14:00
Βαλένθια-Βιγιαρεάλ 17:15
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Θέλτα 19:30

Το πρόγραμμα της επόμενης (18ης) αγωνιστικής

Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε 14:00
Βαλένθια-Χιρόνα 17:15
Λας Πάλμας-Εϊμπάρ 19:30
Σεβίλλη-Μπέτις 21:45

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Λεγανές-Σοσιεδάδ 13:00
Μπαρτσελόνα-Λεβάντε 17:15
Βιγιαρεάλ-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 19:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 19:30
Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου

Μάλαγα-Εσπανιόλ 22:00

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE