Επιβεβαίωσε η Ατλέτικο ότι κατήγγειλε τη Μπαρτσελόνα στη FIFA!

Επιβεβαίωσε η Ατλέτικο ότι κατήγγειλε τη Μπαρτσελόνα στη FIFA!

Στέλεχος της διοίκησης της Ατλέτικο επιβεβαίωσε στην καταλανική εφημερίδα, Mundo Deportivo, πως ήδη ο σύλλογος της Μαδρίτης έχει καταγγείλει την Μπαρτσελόνα στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Οι κανονισμός αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει ο σύλλογος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός παίκτη που έχει συμβόλαιο, να πάρει πρώτα εγγράφως άδεια απ’ το σύλλογο στον οποίο ανήκει ο παίκτης, έτσι ώστε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του.

Εκτός αν βέβαια το συμβόλαιο του λήγει σε 6 μήνες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει με τον Γκριεζμάν.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν έχουν κρύψει πως είχαν επαφές με τον Γάλλο, αλλά και με ανθρώπους του κύκλου του, ενώ ο εκπρόσωπος της Ατλέτικο τόνισε μάλιστα, πως αυτή τους η κίνηση κάνει πολύ κακό και στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς μιλάμε για τις δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.