ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κύπρια πήγε να καταγγείλει κακοποίηση της και δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικό - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κύπρια πήγε να καταγγείλει κακοποίηση της και δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικό - VIDEO

Μια σοβαρή καταγγελία έχουν ενώπιον τους οι αρχές σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 19/12 στον Alpha Κύπρου.

 

Όπως αναφέρθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 15 Δεκεμβρίου γυναίκα πέρασε το κατώφλι Αστυνομικού σταθμού ώστε να καταγγείλει κακοποίηση της, με το μέλος της Δύναμης που επιλήφθηκε της καταγγελίας της όπως η ίδια υποστηρίζει να την παρενοχλεί σεξουαλικά.

 Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η καταγγελία ο Αστυνομικός της είπε πως πρέπει να ανεβούν σε άλλο όροφο του σταθμού ώστε να τις βγάλει φωτογραφίες και εκεί φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα.

 Η καταγγελία διερευνάται από την Αστυνομία με ιδιαίτερη προσοχή ενώ σύμφωνα με τον συνάδελφο Νεκτάριο Μαρκέττο στάλθηκε επιστολή στον Γενικό εισαγγελέα ώστε να διοριστεί ποινικός ανακριτής ενώ αναμένεται και πειθαρχική έρευνα εναντίον του εν λόγω αστυνομικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE