ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κύπρια πήγε να καταγγείλει κακοποίηση της και δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικό - VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κύπρια πήγε να καταγγείλει κακοποίηση της και δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικό - VIDEO

Μια σοβαρή καταγγελία έχουν ενώπιον τους οι αρχές σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 19/12 στον Alpha Κύπρου.

 

Όπως αναφέρθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 15 Δεκεμβρίου γυναίκα πέρασε το κατώφλι Αστυνομικού σταθμού ώστε να καταγγείλει κακοποίηση της, με το μέλος της Δύναμης που επιλήφθηκε της καταγγελίας της όπως η ίδια υποστηρίζει να την παρενοχλεί σεξουαλικά.

 Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η καταγγελία ο Αστυνομικός της είπε πως πρέπει να ανεβούν σε άλλο όροφο του σταθμού ώστε να τις βγάλει φωτογραφίες και εκεί φέρεται να της επιτέθηκε άσεμνα.

 Η καταγγελία διερευνάται από την Αστυνομία με ιδιαίτερη προσοχή ενώ σύμφωνα με τον συνάδελφο Νεκτάριο Μαρκέττο στάλθηκε επιστολή στον Γενικό εισαγγελέα ώστε να διοριστεί ποινικός ανακριτής ενώ αναμένεται και πειθαρχική έρευνα εναντίον του εν λόγω αστυνομικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top