Πρωινή προπόνηση ενόψει Άρη, χωρίς Ενγκομό στο Τσίρειο

Πρωινή προπόνηση ενόψει Άρη, χωρίς Ενγκομό στο Τσίρειο

Η Αλκή Ορόκλινης εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο ενημερώνει για την πρωινή προπόνηση της “Αθάνατης”.

Αναλυτικά:

“Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Τσίρειο (18:00).

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στην Πάφο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Απών θα είναι ο Ενγκομό που είναι τιμωρημένος. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με απογευματινή προπόνηση”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.