Απόφαση-«βόμβα» από την ΚΟΠ για τα εισιτήρια των ντέρμπι!

Απόφαση-«βόμβα» από την ΚΟΠ για τα εισιτήρια των ντέρμπι!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή της συνεδρία, αποφάσισε στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων με στόχο την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε – όπως αναφέρει η ΚΟΠ στην επίσημη ιστοσελίδα της – όπως στους αγώνες μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης, της ΑΕΚ, του Απόλλωνα, του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΛ και της Ομόνοιας, τα εισιτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας θα διατίθενται μόνο από την ΚΟΠ, μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της.

Στην είσοδο των Σταδίων, στην κερκίδα των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ο κάτοχος του εισιτηρίου, για να εισέρθει στο γήπεδο θα πρέπει να επιδείξει την πολιτική του ταυτότητα μαζί με το εισιτήριο.

Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο.

Το μέτρο αυτό θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2018, με την προσπάθεια, αυτό να γίνει από τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι στις 2 και 3 του μήνα, με την προϋπόθεση ότι θα είναι έτοιμο το λογισμικό σύστημα που απαιτείται για την πώληση των εισιτηρίων από την Ομοσπονδία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE