ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παραμένει στην εντατική η 44χρονη Ελληνοκύπρια –Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Παραμένει στην εντατική η 44χρονη Ελληνοκύπρια –Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

Το τροχαίο συνέβη στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό, γύρω στις 20:30 της Κυριακής 17/12, όταν όχημα που οδηγείτο από ηλικιωμένο, παρέσυρε την 44χρονη που κινείτο πεζή.

Θυμίζουμε ότι η 44χρονη, νοσηλεύτηκε από την πρώτη στιγμή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαγνώσθηκε με με κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι, λεκάνη, αλλά και με εγκεφαλική αιμορραγία.      

Η κατάστασή της υγείας της, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης 19/12, παραμένει κρίσιμη και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE