Πένθος για την λεμεσιανή ομάδα - Απεβίωσε το Υπ’ Αριθμόν 1 μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πένθος για την λεμεσιανή ομάδα -  Απεβίωσε το Υπ’ Αριθμόν 1 μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος ιστορικό μέλος της λεμεσιανής ομάδας.

 Σε ανακοίνωση της η εταιρεία Απόλλων Λεμεσού  αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Παναγιώτη Γιαννόπουλου ο οποίος απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας (18/12).

 Ο κ.Παναγιώτης Γιαννόπουλος ήταν εκ των Ιδρυτών του Ιστορικού μας Σωματείου και το Υπ’ Αριθμόν 1 μέλος του Απόλλωνα Λεμεσού.

 Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης (19/12,12:00) στην Εκκλησία Πέτρου & Παύλου.

 Το λάβαρο του Απόλλωνα Λεμεσού θα κυματίζει μεσίστια στο οίκημα του Σωματείου μας».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE