«Εισαγωγή» χαφ από Αργεντινή! Ποιον φέρνει η ΑΕΛ…

«Εισαγωγή» χαφ από Αργεντινή! Ποιον φέρνει η ΑΕΛ…

Περιμένουν παίχτη, τις αμέσως επόμενες ώρες, στην Κύπρο, οι άνθρωποι της ΑΕΛ. Έρχεται για τελικές συζητήσεις ο 25χρονος Αργεντινός επιτελικός χαφ Νικολά Σάντσες. Παίζει και στο δεξί φτερό.  

Eίναι η πρώτη φορά που θα βγει εκτός… ποδοσφαιρικών συνόρων της πατρίδας του ο ποδοσφαιριστής. Στην τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στην Βίλα Νταλμίν, με την οποία έχει 10 συμμετοχές (η τελευταία του πριν εννιά μέρες). Έχει θητεύσει επίσης στις ομάδες Γοδόι Κρούζ και Σαρμιέντο στην Αργεντινή. 

Βάσει όσων έχουν διαρρεύσει, ο Σάντσες έρχεται για τελικές συζητήσεις και υπογραφές συμβολαίων. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για τον παίχτη που φέρνει η ΑΕΛ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE