ΦΟΝΟΣ 86ΧΡΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο «μηδέν» οι έρευνες – Παρέλαση προσώπων από τα γραφεία του ΤΑΕ

ΦΟΝΟΣ 86ΧΡΟΝΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο «μηδέν» οι έρευνες – Παρέλαση προσώπων από τα γραφεία του ΤΑΕ

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος γείτονας του 86χρονου, ενώ αρχικά είχε συλληφθεί, στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού οι μαρτυρίες που προέκυψαν εναντίον του, κρίθηκαν ως μη ικανοποιητικές.  Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος, είχε αρνηθεί κάθε ανάμιξή του στην υπόθεση από την αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξελίξεις στην υπόθεση φόνου του 86χρονου – Ελεύθερος ο 29χρονος ύποπτος

Μιλώντας στον «Φιλελεύθερο», αρμόδιος αξιωματικός, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι εξετάσεις που διεξάγονται σχετικά με την υπόθεση, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE