ΒΟΜΒΑ - ΖΑΚΑΚΙ: Άλλος ήταν ο αποδέκτης του... εκρηκτικού μηνύματος

ΒΟΜΒΑ - ΖΑΚΑΚΙ: Άλλος ήταν ο αποδέκτης του... εκρηκτικού μηνύματος

 Αρχίσαν με το πρώτο φως της ημέρα οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού σχετικά με την έκρηξη που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (19/12) σε όχημα στο Ζακάκι.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε 29χρονη αλλά  χρησιμοποιείται κυρίως από τον σύζυγό της.

Στόχος των δραστών ήταν να στείλουν «μήνυμα» στο εν λόγω πρόσωπο.

H εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιήθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ήταν σχετικά υψηλής ισχύος.

Από την  έκρηξη ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού από το πρωί της Τρίτης 19/12 ξεκίνησαν τις έρευνες στη σκηνή για περισυλλογή τεκμηρίων.

Ο σύζυγος της 29χρονης κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE