Σούπερ κίνητρο Τολεμές απέναντι στην ΑΕΛ

Σούπερ κίνητρο Τολεμές απέναντι στην ΑΕΛ

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της ΑΕΚ, αυτό με τον Ερμή στο «ΑΕΚ Αρένα» ο Φλοριάν Τολεμές δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Ο Γάλλος φορ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 τέρματα, αλλά βλέπει τον Φαμπρίτσιο της Αλκής Ορόκλινης να τον πλησιάζει με τα δύο τέρματα που σημείωσε επί της Πάφου FC στα 11.

Ο Τολεμές έχει και ένα λόγο παραπάνω για να σκοράρει απέναντι στην ΑΕΛ.  Η Λεμεσιανή ομάδα είναι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής με 7 τέρματα κατά.

Διαβάστε επίσης:

Σπουδαία στοιχεία που έχουν τη δική τους σημασία για το ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE