«Άρρωστος φυγάς» σε δύο βδομάδες θα δει δέκα παιχνίδια του Απόλλωνα (pic)

«Άρρωστος φυγάς» σε δύο βδομάδες θα δει δέκα παιχνίδια του Απόλλωνα (pic)

Από μίλια μακριά έρχεται στην Κύπρο για την ομάδα που τόσο αγαπά και στηρίζει.

Ο γνωστός Γερμανός φίλαθλος, Μάρκο Χέις, ενημερώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ότι θα είναι τις πρώτες μέρες του 2018 στην Κύπρο για να δει από κοντά ζωντανά μία δεκάδα παιχνιδιών των όλων των τμημάτων του Απόλλωνα.

«Έχω προγραμματίσει να δω αυτά τα παιχνίδια του Απόλλωνα ζωντανά» έγραψε ο Μάρκο και με αναφορά στους αγώνες (μέρες και ώρες) που θα είναι στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE