Μπήκε το πρώτο γκολ και ο αγώνας… «άναψε»

Μπήκε το πρώτο γκολ και ο αγώνας… «άναψε»

Χρειάστηκε να μπει το πρώτο γκολ για να «σνάψει» για τα καλά το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος», όπου ολοκληρώνει τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μεταξύ της Αλκής Ορόκλινη και της Πάφου FC.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν, αλλά να μην φτιάχνουν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Με την πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε το γκολ, και αυτό μετά από λάθος.

Στο 23ο λεπτό λάθος γύρισμα της μπάλας του Ιτούα στον Πάρντο, έφερε τον Σικόρσκι με ιδανικό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Αλκής Ορόκλινη.

Εκεί, το παιχνίδι άνοιξε, η μπάλα ανεβοκατέβαινε με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Αλκή Ορόκλινη είχε την… απάντηση με τον Φαμπρίτσιο στο 39ο λεπτό.

Το 1-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και αναμένεται αρκετό ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο.

Πατήστε εδω για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE