Εξελίσσονται σε «κατάρα» τα χαμένα πέναλτι…

Εξελίσσονται σε «κατάρα» τα χαμένα πέναλτι…

Και οι σπουδαιότεροι παίχτες στον πλανήτη, έχασαν και χάνουν πέναλτι. Είναι κανόνας αυτό. 

Για τη φετινή ΑΕΛ τα χαμένα πέναλτι, τείνουν να εξελιχθούν σε “κατάρα”. Με το χθεσινό του Λεάντρο Σίλβα, έγιναν τέσσερα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έχασε ένα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Αρουαμπαρένα (τον ψώνισε ο Βάλε), ενω ο Βάσκος επιθετικός είχε στείλει τη μπάλα έξω στο παιχνίδι με την Αλκή στο Τσίρειο. Εκείνο το χαμένο πέναλτι, δεν είχε κόστος, επειδή ομάδα νίκησε τους κυανέρυθρους. 

Πριν περίπου δυο εβδομάδες… κλότσησε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Νάπα στην παράταση ο Ντόσσα Τζούνιορ. Τον “νίκησε” ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας του τουριστικού θερέτρου. 

Παρουσιάζει ενδιαφέρον, ποιος παίχτης θα… πάρει τη μπάλα να εκτελέσει πέναλτι, στο επόμενο που θα κερδίσει το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE