«Κράξιμο» σε παίκτη της Ατλέτικο για ρατσισμό! (pic)

«Κράξιμο» σε παίκτη της Ατλέτικο για ρατσισμό! (pic)

Μια απλή μεταμφίεση του Αντουάν Γκριεζμάν αρκούσε για να ρίξει το instagram, με τον Γάλλο άσο να κατηγορείται για ρατσισμό.

Έναν φόρο τιμής στους αγαπημένους του Χάρλεμ θέλησε να αποτίσει ο Αντουάν Γκριεζμάν, με την ευφάνταστη μεταμφίεση του να του βγαίνει τελικά… ξινή.

Συγκεκριμένα η επιλογή του να μεταμφιεστεί σε Αφροαμερικανό ξεσήκωσε σωρεία αντιδράσεων, με τους κατηγόρους του να του προσάπτουν ακόμη και ρατσισμό και τον ίδιο να απολογείται, κατεβάζοντας εντέλει τη φωτογραφία.

«Ηρεμήστε παιδιά… Είμαι θαυμαστής των Harlem Globetrotters και ήθελα να τους τιμήσω», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE