Σάρωσαν οι Κύπριοι στον β' ημιτελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Μάθετε ποιον διαγωνιζόμενο οι κριτές θεωρούν φαβορί; - VIDEO

Σάρωσαν οι Κύπριοι στον β' ημιτελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Μάθετε ποιον διαγωνιζόμενο οι κριτές θεωρούν φαβορί; - VIDEO

Ο τελικός του talent show είναι κυπριακή υπόθεση...

Την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, παρακολουθήσαμε τον β' ημιτελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. 

Τέσσερις διαγωνιζόμενοι πέρασαν στον μεγάλο τελικό. Ανάμεσά τους δύο Κύπριοι. Η ομάδα του Κύπριου Μάριου Μιλτιάδου, House of Drama και η μικρή 8χρονη Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου.  

Οι δύο διαγωνιζόμενοι πήραν διθυραμβικές κριτικές και θεωρούνται και οι δύο φαβορί για τον τελικό. 

Οι κριτές σηκώθηκαν από την θέση τους για να χειροκροτήσουν την ομάδα του Μάριου Μιλτιάδου, ενώ στην μικρή Άντρεα Εβελίνα έμειναν με ανοικτό το στόμα όταν την άκουσαν να τραγουδά την "Μισιρλού". 

Και στους δύο μίλησαν για νίκη. Ο δε Σάκης Τανιμανίδης είπε στην 8χρονη Άντρεα Εβελίνα ότι είναι η μοναδική διαγωνιζόμενη που θα μπορούσε να κερδίσει και το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", αλλά και το "VOICE". 

Δείτε την ερμηνεία της Άντρεας Εβελίνας, αλλά και την εξαιρετική χορογραφία του House of Drama:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE