ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονος έκλεψε σακάκι 25χιλ. ευρώ από γνωστό κατάστημα – Το έβαλε κάτω από τα ρούχα του και έφυγε – Δεν το χάρηκε για πολύ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 39χρονος έκλεψε σακάκι 25χιλ. ευρώ από γνωστό κατάστημα – Το έβαλε κάτω από τα ρούχα του και έφυγε – Δεν το χάρηκε για πολύ

Ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Λεμεσό, κατάγγειλε την κλοπή σάκου αξίας 25 χιλ. ευρώ, με την Αστυνομία να φτάνει άμεσα στην σύλληψη του δράστη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 17/12, καταγγέλθηκε από 31χρονη από την Ουκρανία, ιδιοκτήτρια καταστήματος στην Λεμεσό, ότι άγνωστος έκλεψε σακάκι δερμάτινο, χρώματος μαύρο αξίας 25χιλ. ευρώ.

Στο κατάστημα, υπήρχε εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, από όπου η Αστυνομία εντόπισε τον δράστη, ο οποίος μάλιστα ήταν γνωστός στις Αρχές για διάφορες υποθέσεις.

Το κύκλωμα παρακολούθησης, κατέγραψε τις ακριβείς κινήσεις του 39χρονου δράστη, ο οποίος έβαλε το σακάκι κάτω από τα ρούχα του και εγκατέλειψε το κατάστημα.

Εναντίον του 39χρονου δράστη, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη στις 22:10 το βράδυ της Κυριακής 17/12 στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο σακάκι.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE