Η «επίθεση» τον οδήγησε στο ν’ ανοίξει την πόρτα από μόνος του!

Η «επίθεση» τον οδήγησε στο ν’ ανοίξει την πόρτα από μόνος του!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Τούμπας Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους Μετά τα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, με ξημερώματα Κυριακής, στην οικία του τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Πιτ Φελτχούιζεν, ο Ολλανδός κήπερ των «τριφυλλοφόρων» δεν νιώθει και τόσο άνετα, τόσο καλά, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Φελτχούιζεν να έχει ήδη πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από το δυναμικό της Ομόνοιας.

Περισσότερα περί αυτού του θέματος θα προκύψουν και μέσα από τις επίσημες τοποθετήσεις τις επόμενες μέρες.  Δεν αποκλείεται και πριν την τελευταία αγωνιστική για το 2017 να υπάρξει η λύση συνεργασίας Ομόνοιας και Ολλανδού πορτιέρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.