Αδιόρθωτος Παναθηναϊκός, τα έκανε… μούσκεμα και στα Πηγάδια!

Αδιόρθωτος Παναθηναϊκός, τα έκανε… μούσκεμα και στα Πηγάδια!

Ο μισός Παναθηναϊκός έπαιξε σπουδαία μπάλα στην Ξάνθη με βασικό φορ τον Πίσπα, έχασε αμέτρητες κλασικές ευκαιρίες και στη 2η φάση των γηπεδούχων ισοφαρίστηκε φεύγοντας με το πικρό 1-1 που τον κρατάει στη 10η θέση.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερό του εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε ούτε στην Ξάνθη να κατακτήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, χάνοντας σωρεία ευκαιριών και μένοντας στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα.
Η Ξάνθη απέφυγε την ήττα χάρη στον κέρβερο Ζίβκοβιτς αλλά και την εκτελεστική δεινότητα του Γέντρισεκ που τη μία ευκαιρία έκανε γκολ, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που δημιουργούσε διαρκώς ρήγματα και έχανε τις ευκαιρίες με το τσουβάλι, προφανώς εξαιτίας της απουσίας κλασικού στράικερ στο υλικό του με εξαίρεση τον πολύ καλό για ένα ημίχρονο Πίσπα. Μοιραίος για τους «πράσινους» ήταν ο Χίλιεμαρκ που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 90’ και το 94’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE