Ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ και τη CIA για τις πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη επίδοξων τρομοκρατών

Ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ και τη CIA για τις πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη επίδοξων τρομοκρατών

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε την Κυριακή 17/12 στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να τον ευχαριστήσει για τις πληροφορίες που έλαβαν οι ρωσικές αρχές από τη CIA, γεγονός που επέτρεψε στη Ρωσία να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση στο έδαφός της, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία επικαλούμενα πηγές του Κρεμλίνου.


Οι πληροφορίες που παρείχε η CIA επέτρεψαν στις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου να αποτρέψουν μια επίθεση στον Καθεδρικό Καζάνσκι (Ναός της Παναγίας του Καζάν), στην Αγία Πετρούπολη.

Χάρη σ' αυτές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι επίδοξοι τρομοκράτες, ανέφερε το Κρεμλίνο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Πούτιν ευχαρίστησε τον Τραμπ και του ζήτησε να μεταφέρει την ευγνωμοσύνη του στον διευθυντή της CIA και στους εργαζόμενους στην υπηρεσία.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι η Ρωσία θα ενημερώσει τις αμερικανικές αρχές εάν λάβει οποιαδήποτε πληροφορία για κάποια σχεδιαζόμενη επίθεση στις ΗΠΑ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE