Κατεβάζουν «ρολά» για δυο ώρες οι οδηγοί ταξί στον αερολιμένα Λάρνακας

Κατεβάζουν «ρολά» για δυο ώρες  οι οδηγοί ταξί στον αερολιμένα Λάρνακας

 Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου από τις 8:30 πμ μέχρι τις 10.30 πμ, οι οδηγοί ταξί των πόλεων Λάρνακας και Λευκωσίας, που θα συγκεντρωθούν στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λάρνακας αναφέρεται ότι η στάση εργασίας πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη, όπως αναφέρεται, δραστηριότητα εταιριών στο αεροδρόμιο Λάρνακας που επηρεάζει τον κλάδο τους παγκύπρια.

Η στάση εργασίας διοργανώνεται από τους επαγγελματικούς συνδέσμους οδηγών ταξί Λάρνακας, «Άγιος Χριστόφορος» και «Φοινικούδες», και υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λάρνακας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE