ΛΑΡΝΑΚΑ: Άκρως επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη - Ξεφόρτωσαν σωρό από τούβλα στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άκρως επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη - Ξεφόρτωσαν σωρό από τούβλα στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγνωστο αν πρόκειται για ατύχημα ή ηθελημένη πράξη, το αποτέλεσμα πάντως παραμένει το ίδιο, αφού εύκολα θα μπορούσε να σημειωθεί κάποιο σοβαρό τροχαίο από τα δεκάδες τούβλα που εγκαταλείφθηκαν στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα του Facebook, “Ο Γάρος της Ημέρας”, δεκάδες τούβλα, άλλα θρυμματισμένα, άλλα άθικτα, βρίσκονται στη μέση διασταύρωσης στην Λάρνακα.

Ίσως να πρόκειται για κάποιο ατύχημα, να έπεσαν δηλαδή από κάποιο όχημα που τα μετέφερε, ή κάποιος απερίσκεπτος πολίτης να αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί με αυτό τον τρόπο.

Ακόμη όμως και για ατύχημα να πρόκειται, ο οδηγός όφειλε να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε ο δρόμος να καθαρίσει.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.