Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας ο ενας εκ των δυο Σέρβων εκτελεστών

Στα χέρια της Κυπριακής Αστυνομίας ο ενας εκ των δυο  Σέρβων εκτελεστών

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 15/12 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος 43χρονος, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, από τον Ιούνιο του 2017. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον ένα εκ των δυο Σέρβων εκτελεστών ο οποίοι εμπλέκονται στην σχεδιαζόμενη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί στα Σκόπια, βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από τις κυπριακές αρχές. 

Εναντίον του, διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE