Ελεονώρα Μελέτη: Στο θέατρο με τον αγαπημένο της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Στο θέατρο με τον αγαπημένο της στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, και στις δημόσιες εμφανίσεις της δείχνει ιδιαίτερα άνετη, αλλά και λαμπερή.

Η Ελεονώρα Μελέτη απόλαυσε μία ακόμα θεατρική παράσταση, αφού το συνηθίζει να πηγαίνει θέατρο με τον θεατρικό παραγωγό σύντροφό της, Θοδωρή Μαροσούλη, και έτσι βρέθηκε να παρακολουθεί την παιδική μουσική παράσταση «Τα τέρατα» με τον Θοδωρή και την ανιψιά της, Μαρία.

Ο φακός απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι να φτάνει στο θέατρο, ενώ όπως μπορεί να δει κανείς και στις φωτογραφίες ήταν ντυμένοι casual, με τα τζιν τους. Η παρουσιάστρια είχε κάνει, μάλιστα, την πιο κλασική και άνετη επιλογή σε τζιν για μια εγκυμονούσα: είχε φορέσει μια denim σαλοπέτα, με μια μπλούζα ζιβάγκο και τα sneakers της.

Απο gossip.tv 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE